top of page
  • Sandy Cornelis

Transformational Cupping®

We kennen het allemaal wel, de kleine en grotere lichamelijke klachten. Regelmatig vermoeid zijn, pijnklachten, ontstekingen, allergieën of gevoelige gewrichten. Kwaaltjes komen en gaan, en als je minder goed in je vel zit steken ze de kop weer op. Bestrijden is prima, maar een structurele oplossing kan ook.

Transformational cupping: het structureel behandelen van lichamelijke klachten op een dieper niveau. Cupping is een Oosterse geneeswijze die al eeuwen wordt beoefend. Met een cupping massage breng ik de doorbloeding van huid, bind- en spierweefsel op gang waardoor afvalstoffen worden afgevoerd. De vacuüm cup op je huid en deep tissue massage maken de blokkades los.


Cupping: blokkades opheffen

Lichamelijke klachten kunnen voortkomen door een ophoping van afvalstoffen in het lichaam. Door deze ophoping van afvalstoffen ontstaan "verklevingen". Dit kan te wijten zijn aan een hormonale disbalans of ongezonde voeding.

Cupping en deep tissue massage heffen deze ophopingen en blokkades op zodat de klachten kunnen wegtrekken.

Cupping kan ingezet worden bij verschillende aandoeningen.

Nekklachten

Onverklaarbare vermoeidheid

Rusteloze benen

Pijnlijke gewrichten

Cellulitis en Striae


Cupping geeft energie

Ervaar hoe je met cupping massage de energie terug door je lichaam voelt stromen waardoor je minder last hebt van bovenstaande aandoeningen.

Ik ben er van overtuigd dat een mooie huid gepaard gaat met een gezond lichaam, een gezonde body & mind. Dit is de reden waarom ik een complete service wil aanbieden binnen mijn zaak en ook de lichamelijke klacht(en) op een dieper niveau wens aan te pakken. We behandelen zo de oorzaak van de aandoeningen waardoor we betere resultaten kunnen bereiken.

Tijdens een eerste behandeling onderzoeken we de oorzaak van je klacht(en) zodat je daar tussen de sessies door aan kan werken. Ik geef je nog extra tips mee naar huis zodat je de resutaten van de behandelingen kan ondersteunen en optimaliseren.

Liefs,

Sandy

722 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page