PERMANENTE MAKE-UP

 

 

Ogen

 

De kleur en de vorm worden op voorhand uitgebreid besproken. Vervolgens brengen we een verzachtende zalf aan op de te behandelen plaats. Na, deze tien minuutjes te laten inwerken, starten we met het pigmenteren.

 

Voor wie is deze behandeling aan te raden ?

 

- Wie weinig of geen wimperhaartjes heeft.

 

- Wie moeilijkheden heeft met het aanbrengen van een eye  liner. Ook mensen die moeilijk        kunnen zien  of die een  bril dragen.

 

- Wie last heeft van tranende ogen.

 

- Mensen die veel sporten.

 

- Mensen die ooit Permanente Make up heb laten plaatsen en deze terug willen bijwerken.

 

- Wie allergisch is voor de traditionele make up! Permanente make up wordt steeds vaker              aangeraden door oogartsen ,dit voor het uitsluiten van irritaties en oogontstekingen ten              gevolge van traditionele make up.

 

 

 

Lippen

 

Kleur, vorm en techniek worden op voorhand besproken, vervolgens brengen we een verzachtende zalf aan om na tien min te starten met pigmenteren .

 

Voor wie is deze behandeling aan te raden ?

 

- Bij een te dunne boven of onderlip

 

- Bij kleurloze lippen

 

- Bij wie de natuurlijke lipcontour verloren gegaan is. Door bv het herhaaldelijk optreden van      koortsblaasjes. (let wel bij deze, zal enkel een behandeling plaatsnemen na inname van              bepaalde medicatie, dit om dergelijke opstoot van het herpesvirus te vermijden.)

 

 

 

Wenkbrauwen

 

Kleur en vorm worden op voorhand besproken en getekend, vervolgens brengen we een verzachtende zalf aan om na 10 min te starten met pigmenteren. Dit kan met een poedertechniek of de haartjestechniek. (ook  hairstroke genaamd)

 

Voor wie is deze behandeling aan te raden ?

 

- Bij dunne of bijna geen haartjes op de wenkbrauwlijn

 

- Voor wie een meer uitgesproken vorm wil = meer karakter 

 

- Voor wie  asymmetrische wenkbrauwen heeft

 

- Bij volledig verlies van de wenkbrauwhaartjes. (bvb allopecia, na chemotherapie …)

 

- Voor wie een volledig nieuwe vorm wil

 

 

 

 

 

 

 

 

Eye liner onder                160,00€

Eye liner boven                160,00€

Lipcontour                        380,00€

Lipliner met schaduw     450,00€

Full lips                              590,00€

Hairstroke techniek         350,00€

 

Permanente make-up is het aanbrengen van een cosmetische tatoeage waarbij men kleurpigmenten in de huid (i.e. de lederhuid) laat glijden. Deze uiterst precieze manier van werken, resulteert in een natuurlijke expressie op uw gelaat. De kleurintensiteit kan volledig naargelang de behoeftes en verlangens van de klant aangebracht worden

Veelgestelde vragen

 

Waar moet ik de dag voordien op letten als ik permanente make -up laat plaatsen?

 

- Drink minstens 24 en liefst 48 u voor de behandeling geen alcohol, dit kan de gevoeligheid en doorbloeding van de huid enorm

   verhogen ( ook al was het maar 1 glaasje ) waardoor de behandeling een stuk onaangenamer wordt en het pigment door de                      bloeding minder goed kan opgenomen worden.

- Probeer de dag van de behandeling ook het drinken van koffie te beperken of liefst te vermijden, koffie werkt oppeppend en kan de

   werking van verdovende preparaten verminderen.

- Drink indien mogelijk een uurtje voor de behandeling een glas appelsap, hierdoor wordt het bloed iets dikker, minder doorbloeding

   zorgt voor minder gevoeligheid en betere opname van het pigment.

- Neem minstens 24 en liefst 48 uur voor de behandeling geen aspirine. Andere pijnstillers die geen aspirine bevatten zoals perdolan,

   dafalgan, ed... zijn geen probleem

- Kom liefst opgemaakt zoals u gewoonlijk doet, het helpt bij het inschatten van uw persoonlijkheid en wensen. Uiteraard is het geen

   verplichting.

- Probeer u zoveel mogelijk te ontspannen, stress bevordert de aanmaak van adrenaline en maakt de behandeling er minder 

   aangenaam op. Vertrouw op uw permanent make up specialiste!

 

 

Ik moet bloedverdunners nemen , is het plaatsen van permanente make up een probleem?

 

Hoe dunner het bloed , hoe meer kans u hebt op lichte bloeding tijdens de behandeling . Het kan als gevolg hebben dat een deel van het ingebrachte pigment er weer uitbloedt . Indien u om medische redenen dagelijks bloedverdunners dient te nemen , kan u best eens informeren bij uw arts of u er een dag of 2-3 mee mag stoppen.

 

 

Ik heb diabetes , kan ik permanent make-up laten plaatsen ?

 

Permanente make-up is niet aan te raden bij ernstige diabetes of mensen met suikerziekte. De huid heelt vaak slecht met grote kans op

kleurverschillen en u hebt meer kans op infectie.

 

 

Doet een permanente make-up behandeling pijn?

 

Hoewel men met de nieuwe technieken een permanent make-up behandeling meestal niet als pijnlijk gaat ervaren, kan niemand u garanderen dat het pijnloos is. Veel hangt af van uw huidtype. De ene huid reageert totaal niet en de andere huid wordt bij het minste geprikkeld, zoals het vaak is als men bv de wenkbrauwen laat epileren, de ene persoon ligt er ontspannen bij, de andere vindt het een onprettige gewaarwording. Andere factoren zoals stress, vermoeidheid,of het drinken van koffie of alcohol kunnen de pijnprikkels ook stimuleren.

 

 

Hoe lang blijft permanente make-up zitten?

 

De permanente make-up zal in de loop der tijd vervagen. Dat komt door de natuurlijke celvernieuwing, het afweersysteem en de invloed van UV-licht. Over het algemeen blijft het drie tot vier jaar zitten en is verschillend van persoon tot persoon.

 

 

Is het eindresultaat meteen zichtbaar?

 

Nee,de eerste week zal de pigmentatie merkelijk donkerder zijn dan het eindresultaat.Door de natuurlijke celvernieuwing zal na een periode van ongeveer 3 tot 5 weken het eindresultaat van de pigmentatie pas zichtbaar zijn.De kleur neemt circa 40% in intensiteit af binnen een week.

 

 

Uit hoeveel keer bestaat een behandeling?

 

Het zetten van wenkbrauwen, lipliner en eyeliner bestaat ,afhankelijk van de persoon ,uit 1 of 2 behandelingen( steeds in de prijs inbegrepen). Het pigment dat tijdens de 1e behandeling in de huid wordt gebracht zal na 1 week ongeveer 30-40% van zijn kleur hebben verloren, daarom kan het belangrijk zijn dat u een 2e keer langs komt voor de nabehandeling ( na 6 weken).

 

Is er speciale nazorg na de behandeling ?

 

- Het is belangrijk dat je regelmatig de pigmentatie met een geadviseerd zalfje insmeert met behulp van een wattestaafje , niet met

   de vingers .

- Zorg ervoor dat het niet uitdroogt , dit veroorzaakt korstvorming en zal de kwaliteit van uw pigmentatie beïnvloeden .

- Geen sauna of stoombad nemen.

- Geen zonnebank of intensief zonnen

- Niet met water aan de pigmentatie komen .

- Geen make up op de behandelde zone brengen .

- Niet wrijven of krabben .

 

SKIN COSMETICS

Putberg 64

1730 Asse

 

CONTACT: 

0476/ 56 39 20

info@skin-cosmetics.be

Openingsuren : op afspraak