top of page

Wat is Meta-therapie?

 

Meta Therapy staat voor Medical & Esthetical Tissue Activation therapy. Dermatude Meta Therapy combineert de voordelen van diverse huidverbeteringstechnieken in één -100% natuurlijke!- unieke methode voor:

√ Huidverjonging
√ Huidverbetering
√ Hydrateren
√ Herstellen

 

Meta Therapy van Dermatude is de enige methode voor huidverbetering die beide aspecten combineert: natuurlijke huidverbetering van binnenuit en het inbrengen van actieve werkstoffen van buitenaf door middel van speciale serums. Een dubbele werking in de strijd tegen huidveroudering die niet alleen de gevolgen, maar vooral ook de oorzaak van huidveroudering aanpakt.

De behandeling mag enkel uitgevoerd worden door gecertificeerde schoonheidsspecialisten en beautysalons.

 

Hoe werkt Meta-therapie?

 

Met Meta Therapy worden op een pijnloze manier onzichtbare microperforaties in de opperhuid gemaakt. Het herstelmechanisme van de huid treedt hierdoor in werking en gaat collageen en elastine produceren om de microperforaties te repareren. Meta Therapy heeft een dubbele werking, de zeer gecontroleerde microperforaties activeren het natuurlijke herstelmechanisme van de huid en brengen actieve werkstoffen in de huid, precies in de juiste cellagen waarin ze de meest efficiënte werking hebben.
De zelfherstellende eigenschap van de huid is een puur natuurlijke vorm van huidvernieuwing door de huid zelf van binnenuit

Uw huid wordt steviger en krijgt meer elasticiteit, fijne lijntjes en rimpels vervagen zichtbaar, poriën worden fijner, de doorbloeding wordt gestimuleerd en de algehele conditie van de huid verbetert. Wat uw huid in de loop der jaren heeft verloren, wordt opnieuw geactiveerd en daarmee wordt op een puur natuurlijke manier de biologische klok terug gedraaid, met een frissere en jongere uitstraling als resultaat.

 

 

 

ONZE BEHANDELINGEN VAN DERMATUDE

Huidbehandeling

Bij de behandeling wordt de huid van het volledige gelaat behandeld voor algehele huidverbetering en huidverjonging. Uw huid krijgt een betere structuur, fijnere poriën, meer stevigheid, meer elasticiteit en een jongere uitstraling. Na de behandeling vertoont uw huid slechts enige roodheid die binnen enkele uren verdwijnt. U kunt meteen uw dagelijkse activiteiten hervatten of op uw werk verschijnen en kunt u zelfs de volgende dag weer make-up dragen.Meta Therapy start met een kuur van 4 wekelijkse behandelingen.Gedurende deze startkuur ziet u een aanzienlijke huidverbetering optreden. Vervolgens wordt de behandelfrequentie afgebouwd naar 1 behandeling om de twee weken ofwel 4 behandelingen gespreid over 2 maanden.

Rimpelbehandeling

Naast de algehele huidverbetering is het ook mogelijk om met Meta Therapy zeer gerichte rimpelcorrecties uit te voeren. Specifieke behandelingen worden uitgevoerd met de 9-punts naaldmodule voor behandeling van diepere rimpels en de 7-punts naaldmodule voor behandeling van de fijne lijntjes. Hierbij wordt met een speciale techniek de huid onder de rimpel geactiveerd.Door de aanmaak van bindweefsel wordt de rimpel van binnenuit opgevuld. Wederom is dit een natuurlijk proces en vult de huid zelf de rimpel van binnenuit op. Er worden geen fillers ingespoten en geen spieren of zenuwen geblokkeerd. Om het natuurlijke proces te ondersteunen worden wel speciale serums in de huid gebracht voor een sneller en beter resultaat.De rimpelbehandelingen worden uitgevoerd in een kuur van 4 tweewekelijkse behandelingen.

Supplementair peptide masker

60 min - 85,00€

60 min - 85,00€

               + 20,00€

bottom of page