HANDVERZORGING

 

Je handen zijn voortdurend in de weer, maar vaak krijgen ze te weinig bescherming. Mooie nagels en handen zijn een weerspiegeling van jezelf.

Daarom…laat ze niet aan hun lot over en behandel ze met zorg !

Manicure

Bij een klassieke manicure worden je nagels gevijld,in model gebracht,nagelriemen achteruit geduwd en de huid rondom je nagels verzorgd. Daarbovenop krijgen ze ook nog een handbadje.Als afsluiter geniet je van een heerlijke handmassage.

Spa- manicure

Bij een Spa-manicure worden je handen verwend met alle elementen van een klassieke manicure , met als extra een handscrub en een parrafinebadje om de huid een hydratatieboost te geven. Ideaal voor wie last heeft van kloofjes !

Bij beide handverzorgingen kan je eventueel als finishing touch kiezen voor een kleurtje op je nagels. Bij het lakken wordt eerst een transparante basislaag aangebracht ,zodat de kleurpigmenten niet in de nagelplaat zouden dringen. Na de kleur sluiten we steeds af met een toplaag.

Shellac

Verwijderen van Shellac (incl. mini-manicure)

 

 

35min - 25,00€

60min - 45,00€

12,00€

35,00€

15,00€

VOETVERZORGING

 

Verwaarloos nooit je voeten. Ze zijn de hele dag op de been en zitten vaak in nauwe schoentjes. Voeten verzorg je niet alleen voor hun schoonheid,maar vooral voor hun gezondheid.Verzorgde voeten voorkomen veel ongemakjes en zorgen ervoor dat je gemakkelijk door het leven stapt.

 


 

Klassieke pedicure

Bij een klassieke pedicure wordt de voet volledig verzorgd.Teennagels worden geknipt en gevijld,nagelplaat en nagelwallen worden verzorgd,problemen aan de voet zoals eelt,likdoorn (eksteroog) ,e.d. worden behandeld.De verzorging wordt steeds afgesloten met verkwikkende voetmassage.

 

Spa pedicure

Bij een Spa pedicure worden je voeten verwend met alle elementen van de klassieke pedicure,met als extra een peeling van de voeten en een parrafine behandeling.Ideaal voor mensen met droge ,ruwe voeten.Paraffine heeft veel voordelen zoals het hydrateren van de voeten,het stimuleren van de bloedsomloop en het verwijderen van dode huidcellen.De Spa pedicure wordt afgesloten met een heerlijke massage

Bij beide voetverzorgingen kan je eventueel als finishing touch kiezen voor een kleurtje op je nagels. Bij het lakken wordt eerst een transparante basislaag aangebracht ,zodat de kleurpigmenten niet in de nagelplaat zouden dringen. Na de kleur sluiten we steeds af met een toplaag.

Spa Combi pedicure en Shellac van teennagels

60min - 35,00€

60min - 45,00€

12,00€

55,00€

SKIN COSMETICS

Putberg 64

1730 Asse

 

CONTACT: 

0476/ 56 39 20

info@skin-cosmetics.be

Openingsuren : op afspraak