top of page

GELAATSVERZORGINGEN

Mini gelaatsverzorging

Heeft u weinig tijd maar wilt u er toch verzorgd uitzien! Dan is de mini-gelaatsverzorging uw oplossing. U geniet van een reiniging, peeling, masker en gommage ( 2 in 1 ), met als afsluiter een dagcrème aangepast aan uw huidtype. Ook ideaal voor jongeren waarbij de reiniging van de huid hun eerste verwachting is...

 

Intensief hydraterende gelaatsverzorging 

De huid wordt onmiddellijk diep gehydrateerd. Een stralende huid die soepel en comfortabel aanvoelt. Rimpels en fijne lijntjes worden opgevuld.

 

 

45 min - 60,00€

90 min - 90,00€

Intensief zuiverende gelaatsverzorging

Een zuiverende en ontgiftende behandeling met een sterk Propolis-concentraat voor de behandeling van een huid met een overmatige talgproductie met neiging tot vorming van acné. Resultaat: Een snel gezuiverde huid. Een helder en egale teint.

 

 

Intensief kalmerende gelaatsverzorging

Kalmerende verzorging met een hoog vitamine E²-concentraat, met uitzonderlijke eigenschappen om de reactieve huid tot rust te brengen.

 

 

Active repair gelaatsverzorging

Een dermo-esthetische behandeling die de verouderde huid met een tekort aan onmisbare voedingstoffen grondig revitaliseert. Voor een strakkere , veerkrachtige en levendigere huid. Verbetert de aanmaak van collageen en elastine.

 

Excellage gelaatsverzorging

Voor een huid die door de jaren dof , verslapt en dunner is geworden. Een huid die frisheid en comfort mist. Voor elk type veroudering : chronologisch , hormonaal en onder invloed van omgevingsfactoren.

Oxy - peeling

Een behandeling die een combinatie maakt van peeling en zuurstoftherapie om een nieuwe huid te onthullen.Deze verzorging is aan te raden in een kuur van drie behandelingen.Zeg vaarwel tegen fijne lijntjes , grijze teint en laat pigmentvlekken vervagen.

 

pH-formula fruitzuren peeling

(aan te raden in kuurvorm)

ASA fruitzuren peeling

Gelaatsbehandeling voor hem

Het instituut is niet langer het exclusieve domein van de vrouw. Ook mannen zijn gebaat bij een verzorging … met aangepaste producten voor hem.

pH-Formula Proton Pen

90 min - 90,00€

90 min - 90,00€

90 min - 90,00€

90 min - 90,00€

90 min - 90,00€

90 min - 95,00€

90 min - 95,00€

90 min - 90,00€

75 min  -   115 €

Tijdens het masker laat ik jou niet alleen en kan je kiezen voor  :

 

  • - een ontspannende hand -en armmassage

  • - een deugddoende voetmassage

 

Verven

Verven wenkbrauwen of wimpers (excl. epilatie)

Verven wenkbrauwen en wimpers

12,00€

20,00€

bottom of page